Formel 1-oplevelsen

Formel 1 er fedt, og at opleve Formel 1 LIVE er bare endnu federe. BMF1 og Rapido Travel fortsætter samarbejdet, og vi vil meget gerne have jer med på tur.

BMF1-drengene kæmper med kvalifikationen . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/3 2015 klokken 11:03

Sidste år havde vi Kevin Magnussen med i Formel 1 feltet, hvilket var med til at sætte mere fokus på den sport, som vi her på BMF1 holder så meget af.

I år er Kevin sat ud på reservebænken, men selvom han befinder sig på bænken lige nu, er det ikke ensbetydende med, at det er der, han vil være at finde resten af sæsonen.

Rygter går allerede nu på, at forholdet mellem Fernando Alonso og McLaren er endnu mere anstrengt end det var i 2007, hvor de to parter sidst skiltes. Så det er slet ikke utænkeligt, at vi vil se Kevin tilbage i Grand Prix sædet igen i denne sæson.

Den europæiske Formel 1 sæson, den del der kaldes for sæsonens anden start, skydes i gang i Spanien, og BMF1 vil være med dernede.

Spørgsmålet er bare, hvor mange af vores læsere der vil være med?

Udover at BMF1 er med til at gøre turene med Rapido Travel ekstra gode, så vil I, som vores trofaste læsere, opnå 500,- kr. i rabat, hvis I skriver BMF1 som rabatkode, når I bestiller en rejse hos Rapido Travel .

Bestil rejsen til Barcelona her .

Vi glæder os allerede til endnu en Formel 1-oplevelse!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: Hot or Not Ferrari: Vi kunne ikke overhale Mercedes »