Englands GP: Vejrudsigten

Lunt vejr, skyer, men ingen sol det er det som venter feltet i det engelske.

Englands GP 2015 . Copyright manor F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/7 2016 klokken 22:07

Formel 1-feltet har lige afsluttet en weekend i Østrig, som var fyldt med meget ustabilt vejr. I næste weekend er de at finde i England, hvilket normalt også betyder ustabilt vejr, men sådan ser det ikke ud til at blive ifølge prognoserne.

Fredag skulle det blive pletvis overskyet, mens temperaturerne skulle ligge på flotte 23 grader. Selvom der er skyer på himlen skulle der dog ikke komme noget regn, fordi risikoen for regn om fredagen er helt nede på 10%

Lørdag skulle der komme lidt flere skyer og temperaturerne skulle falde til 21 grader. Risikoen for regn ændre sig dog ikke, den skulle fortsat ligge helt nede på 10%, hvilket ikke er særlig meget.

Til løbet om søndagen skulle der igen være en smule sol over den ikoniske engelske bane, her skulle det nemlig være igen være pletvis overskyet, mens temperaturerne skulle være nede på 20 grader. Med hensyn til regn, så er den en smule højere end de to første dagen. Den skulle nemlig ligge på 20%.

Vi skal dog lige huske på, at dette blot er en prognose og den skal helt klart tages med et gran salt. Det engelske vejr minder jo en del om det vi har her i Danmark, så vejret kan lyn hurtigt ændre sig.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: Vejrudsigten Ungarns GP: Vejrudsigten »