De 5 bagerst startende er fundet

Allerede inden 1. træning var afviklet, var de 5 bagerste startpositioner allerede fundet. 5 kørere har fået en del nye motorelementer, hvilket sender dem ned bagerst i feltet.

Barcelona Test 3 dag 3 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2018 klokken 13:09

Lando Norris, der i FP1 havde fået lov til at låne Fernando Alonsos McLaren racer, var hurtigt på banen i Rusland, hvilket sikrede at Alonso vil starte som nummer 16 til løbet på søndag.

5 kørere, Alonso, Ricciardo, Verstappen, Gasly og Hartley, har fået opdateret en del motor elementer, hvilket sender dem ned bagerst i feltet, men da de alle vil få lige mange strafplaceringer, blev rækkefølgen afgjort af hvem af de 5, der først tog de nye elementer i brug.

De har alle fået skiftet motor, turbo, MGU-H og MGU-K. Alonso og Vertappen har også skiftet deres ECU og batteri, mens Hartley har nøjes med at tilføje en ny ECU.

Lidt paradoksalt, udløses Red Bull straffene primært fordi de rykker over på en ny version af den tidligere B-Spec motor, frem for den upålidelige C-Spec motor.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ild i Magnussens dæk Ruslands GP: 2. frie træning. Hamilton hurtigst 1 »