Dato sat for Brat Pitt Formel 1-films offentliggørelse

Den længe ventede Formel 1-film med Brad Pitt i hovedrollen har Formula 1 og Apple Original Films nu sat en premieredato på. Filmen vil blive vist i biografer verden over.

Brad Pitt som Sonny Hayes . Copyright BMF1.dk

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/6 2024 klokken 08:06

Formula 1 og Apple Original Films har offentliggjort, at filmen om Formel 1-holdet APXGP vil få verdenspremiere den 25. juni 2025 i IMAX®-biograferne.

Filmen er i stor stil optaget i Formel 1-weekender, hvor der har været sat et ekstra hold ind, i form af APXGP holdet, så man har fået en så virkelig oplevelse på lærredet, som muligt.

Under de løb hvor der har været optagelser, har filmholdet stillet op med op med 5 biler, hvor to af dem var udstyret med elmotor, for at kunne optage fra pitten uden forstyrrende larm fra de rigtige Formel 1-hold.

Med den direkte involvering fra flere Formel 1-hold og kørere, herunder Lewis Hamilton, er der store forventninger til at vi får en mere realistisk film at se, end det vi tidligere har oplevet, når Hollywood prøver kræfter med kategorien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alpine klar til at forlade Renault Dead man walking »