Daniils selvtillid er tilbage

Russeren har haft en svær sæson, men nu er Daniil Kvyat ved at få selvtilliden tilbage, hvis man spørger Franz Tost.

Daniil Kvyat. . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/9 2016 klokken 17:09

Daniil Kvyat startede sæsonen med en frisk og meget offensiv kørsel, men et par meget uheldige episoder på banen med Sebastian Vettel og hans egen holdkammerat Daniel Ricciardo, ændrede alt for russeren. Efter det russiske grand prix, blev Kvyat nemlig rykket fra Red Bull Racing og ned til Toro Rosso, mens Max Verstappen røg den anden vej. Det satte gang i et stort formdyk, med dårlige resultater, men nu mener russerens chef, at Kvyat er ved at få selvtilliden tilbage.

Daniil Kvyat.
Copyright Toro Rosso


Franz Tost mener nemlig, at Daniil Kvyat er på vej tilbage og, at man tydeligt kunne se det, under løbet i Singapore for et par uger siden.

"Det har været hårdt for ham og bare det at komme tilbage og få noget af sin selvtillid tilbage, har været et vigtigt mål. Det er så ved at ske nu, hvilket man kunne se under det sidste løb i Singapore. Her kørte han et rigtig godt løb og han vandt også nogle vigtige dueller på banen," lyder det fra Tost.

Daniil Kvyat
Copyright Red Bull Media


Russeren blev godt nok kun nummer ni i Singapore, men det var første gang i fem løb, at russeren var i nærheden af top ti, så det var et flot resultat. Daniil Kvyat stod dog for nogle af løbets højdepunkter, fordi han havde simpelthen fået nok og besluttede sig for at tage hævn over Max Verstappen, som jo som bekendt har overtaget hans sæde hos Red Bull. Det førte til en del omgange, hvor det var tæt på uheld mellem de to kørere, men så galt gik det dog ikke. Max Verstappen opgav nemlig kampen og faldt tilbage.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz ikke til Renault Japans GP: Kørernes dækvalg »