Daniel Ricciardo: Vi har forbedret os

Renaults Daniel Ricciardo vurderer, at dette års 2020-bil er bedre til at følge andre biler på banen, og at bilen helt klart er et skridt i den rigtige retning.

Renault F1 R.S.20 præsentation . Copyright Renault F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 15/7 2020 klokken 19:07

Daniel Ricciardo lå i meget beskidt luft i seneste løb, hvor han brugte første stint på at køre et par sekunder bagved Carlos Sainz, og han lå også bagved holdkammeraten Esteban Ocon, men det lykkedes australlieren at overhale franskmanden indtil sving 4.

Renault i ØstrigRenault i Østrig
Copyright Renault


Australieren var utrolig tæt på at slutte som nummer seks indtil næstsidste omgang, hvor Lando Norris og Lance Stroll overhalede den syvdobbelte grandprix-vinder.

Den tidligere Red Bull-chauffør var meget positiv over Renault aerodynamiske forbedringer i forhold til at følge andre biler.

Vintertest 1. Renault billeder. Daniel RicciardoVintertest 1. Renault billeder. Daniel Ricciardo
Copyright Renault F1


“Jeg synes i løbstrim vi stadig kan forbedre os en smule, men generelt synes jeg, at vi kan følge andre biler en smule bedre i løbene og derfor lider vi mindre med den beskidte luft,” udtalte Daniel Ricciardo. motorsport.com


“Så jeg synes, at vores downforce og vores pakke er en smule mere effektiv, og jeg synes, at bilen med lav benzinmængde, har bagenden af bilen har forbedret sig meget. Så traktionen, hvis vi kigger på overlejringen fra sidste år, så går vi på fuld gas markant tidligere. Bagenden er helt klart i øjeblikket vores styrke i forhold til sidste sæson.”

Den kommende Mclaren-kører er fortrøstningsfuld for de næste par løb.

“Jeg synes, at vi har forbedret os specielt på en bane, som ikke har været god for os. Så jeg er helt klart nysgerrig efter at se, hvordan vi klarer os på de næste par baner. Vi var gode på Silverstone i sidste år.”

“Vi vil se når kommer dertil, men der er positive ting at tage med.

“Når vi kigger på sidste resultat, ottendepladsen føles som, jeg vil ikke sige vi fortjente bedre. Jeg synes, at vores fart har været god nok til at få bedre resultater i de sidste to weekender.”

Renault var på vej imod et rigtig godt resultat og det lignede på et tidspunkt, at australieren ville slutte som nummer seks, men den karismatiske racerkører føler, at den manglede fart på det blødeste dæk, var skyld i, at de ikke fik et bedre resultat.

“Jeg synes, at vi har brug for at forstå soft-dækket en smule bedre, fordi kørerne på medium dækket i slutningen, var markant hurtigere. Men generelt har bilen helt klart taget et skridt fremad. Det er helt sikkert,” lød det til slut fra australieren.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Racing Point bliver endnu hurtigere Perez forhandler med HAAS »