Button har en plan

Jenson Button har en plan og han skal bruge lidt rallycross, et 1000 km løb og en masse fritid.

Jenson Button. . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/11 2016 klokken 23:11

Jenson Button er som bekendt ikke at finde i Formel 1-feltet i næste sæson, fordi han har valgt at tage et sabatår med mulighed for comeback i 2018. Briten har dog ikke tænkt sig, helt at holde pause fra motorsports-verdenen i 2017 sæsonen. Jenson Button vil nemlig gerne køre lidt i den Japanske Super GT-serie og lidt i den store amerikanske rallycross-serie, Global Rallycross Championship. JB vil dog også gerne have en masse fritid, så det bliver svært at nå det hele, men han har heldigvis en plan.

Jenson Button.
Copyright McLaren Media


McLaren-køreren har nemlig ikke noget behov for at køre alle løbene i diverse serier, så han håndplukker de events han gerne vil deltage i og nøjes med at deltage i dem.

"Jeg vil rigtig gerne være med i 1000 kilometer løbet på Suzuka, så det ville være dejligt, hvis jeg fik mulighed for det. Udover det, så vil jeg rigtig gerne deltage i nogle rallycross i USA og måske lave noget test arbejde hist og her. Jeg vil rigtig gerne kører rallycross, men jeg kommer ikke til at deltage i en hel sæson næste år, men jeg vil helt sikkert gøre det i fremtiden," lyder det fra briten.

Far og søn Button, sammen med den tidligere Fru. Button.
Copyright McLaren Media


Jenson Button er fortsat på kontrakt hos McLaren og dermed Honda, som han i øvrigt altid har haft et godt forhold til. Honda deltager desuden i både Super GT og GRC, så man må gå ud fra, at Button kan få en Honda at køre i, hvis han gerne vil have det. Med hensyn til rallycross, så var Jensons far John Button en legende i britisk rallycross, så det giver et eller andet sted god mening, at han har en ide om at være fuldtids rallycross-kører på et tidspunkt.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer: Kevin har begået en fejl Brasiliens GP: 3. frie træning - Rosberg hurtigst »