Brasiliens GP: Vejrudsigten

Når vi tænker på Brasilien, tænker vi ofte på sol og sambadans. Men når vi tilføjer Formel 1, dukker der billeder op af voldsomt regnvejr og super underholdende løb. Læs her, hvordan det bliver i år.

Interlagos . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/11 2019 klokken 15:11

Mange husker nok, da en meget und Max Verstappen trodsede regnen og kørte sig hurtigt op gennem feltet, mens alle andre havde svært ved at holde sig på banen.

Eller da Fernando Alonso forulykkede voldsomt op mod start mål, hvilket ultimativt gav Fisichella hans eneste Formel 1 sejr.

I år ser det også ud til, at vejrguderne tilsmiler os Formel 1 fans, ved at smide noget vand på banen.

Fredag Her venter der en rimelig hæftig gang regn, med omkring 11 mm i der hvor 1. træning skal afvikles, mens det tager lidt af til den anden.

Lørdag skulle vise sig fra en langt mildere side. Lille chance for regn til 3. træning, mens kvalifikationen kan blive drillet af byger. Det kan ende med en helt anderledes startrække, hvis det holder.

Søndag Her tegner det til, at det vil holde mest tørt, dog med en lille mulighed for en byge eller to, som optakt til løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USA's GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »