Bottas forventer Hamilton til start i år

Den nu tidligere Mercedes Formel 1 kører, Valteri Bottas, forventer helt klart at Lewis Hamilton vil komme til start, når 2022-sæsonen skydes i gang d. 20. marts i Bahrain.

Mexicos Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/1 2022 klokken 12:01

"Han (Hamilton, red.) er en fighter og han vil komme tilbage endnu stærkere, det er sådan han er," udtaler Valteri Bottas, der er en af de få som faktisk har talt med Lewis Hamilton efter løbet i Abu Dhabi.

"Da jeg besøgte ham et stykke tid efter løbet i Abu Dhabi, lignede han stadig en begravelse. Men jeg er sikker på, at han ikke ønsker at slutte sin karriere på denne måde," tilføjede Bottas.

"Det er forståeligt, når man ser på hvordan han blev frarøvet sejren. Det var på ingen måde, ham der lavede en fejl," kom det yderligere fra Alfa Romeo-køreren.

Der er ingen tvivl om, at Valteri Bottas, der trods han det meste af sin tid hos Mercedes har været i skyggen af Hamilton, mener at det var Hamilton, der skulle have vundet og dermed sikret sig rekorden for flest verdensmesterskaber i Formel 1.

Flere og flere Formel 1-folk, melder sig i koret, der ikke forventer at Lewis Hamilton stopper. Den eneste vi efterhånden mangler at høre fra er Lewis Hamilton selv.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner sætter navn på fremtidens F1-kørere Räikkönen skal være teamchef i motocross »