Bliv en del af BMF1

På BMF1 ønsker vi altid at være klar til at give vores læsere de bedste nyheder. Vi forsøger altid at være skarpe og vi forsøger altid at være præcise. Til det har vi behov for at være en del skribenter.

BMF1 i pitten på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/10 2018 klokken 13:10

Denne meddelelse er til alle jer, der elsker Formel 1 og måske sidder med en lille journalist i maven.

På BMF1 beskæftiger vi os udelukkende med nyheder der omhandler Formel 1, eller relaterer sig til Formel 1.

Vi er en flok frivillige entusiaster, som elsker alt hvad der har med Formel 1 at gøre. Vi skriver ikke for at tjene penge på det, men for at få oplevelser.

BMF1 er akkrediteret af FIA, iøvrigt som det eneste danske medie, der udelukkende skriver om Formel 1.

Det betyder at vi har adgang til paddock-området, når vi tager ud i verden og ser Formel 1, hvilket giver os mulighed for at komme helt tæt på kørerne og holdene.

Som skribent for BMF1 kommer du til at skrive Formel 1-relaterede nyheder med jævnligt mellemrum. Gerne tre-fire nyheder om ugen eller mere.

Vi sikrer, at du får pressemeddelelser og andre informationer, der hjælper dig til at finde materiale til at skrive nyhederne.

Vi sætter også krav til, at du er god til at formulere dig, men vil også hjælpe dig på vej til at kunne skrive i den stil, som BMF1 er kendt for.

Der bliver læst nogen korrektur på vores nyheder, men altid først efter nyhederne er kommet op, hvorfor vi forventer at du har nogenlunde styr på din stavemåde og grammatik.

Bliver du en del af BMF1, vil du blive en del af en god lille familie, der er gode til at passe på hinanden og altid er klar til at hjælpe, skulle du ende i en situation hvor du er kørt fast eller blot ønsker at sparre med en af de "gamle".

Vi har en årlig fælles Formel 1-tur der oftest går til Monza. Herudover prøver vi på at komme ud til så mange løb som muligt. Dog skal du være opmærksom på at der kan forekomme egenbetaling til disse ture, da vi har en begrænset økonomi til rådighed.

Hvis du har interesse for at blive en del af BMF1, eller blot høre mere om hvad det indebærer, så skriv til Allan Haslund på arh@bmf1.dk som herefter vil kontakte dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Konkurrence: Vind med Tommy Hilfiger og Lewis Hami Brasiliens GP: Løbet LIVE »