Binotto trækker sig som teknisk direktør

Mattia Binotto vil trække sig fra rollen som teknisk direktør for Ferraris Formel 1 hold, for udelukkende at fokusere på topposten som holdchef. Det forventes at han bliver afløst af et hold på 3 mand.

Mattia Binotto . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/7 2019 klokken 12:07

Mattia Binotto, der efter sidste sæson, blev opgraderet til holdchef efter et større opgør mellem ham og den tidligere chef, Maurizio Arivabene, har ind til nu haft to store roller på holdet.

Posten som teknisk chef, som han har haft nogle år, beholdte han, kun for nu at konstatere, at det nok har været for meget at bestride begge poster.

Det forventes, at Ferrari kommer med en officiel udmelding en af de nærmeste dage, hvor vi samtidig vil blive præsenteret for det hold, som det forlyder at være, der skal tage over for ham på den tekniske front.

De navne der er i spil er Enrico Cardile, der vil få ansvaret for chassiset. David Sanchez, der bliver ny aerodynamisk direktør, samt Corrado Iotti, der vil få det tunge ansvar for udvikling af motor, eller rettere Power Unit.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Melbourne forlænger med Formel 1 Her er Alonsos muligheder i F1 »