Bearman på standby

HAAS har sat Oliver Bearman på standby, skulle Kevin Magnussen ende med at få en løbsweekend straf som følge af hans mange "klip" i kørekortet.

Haas Japans GP . Copyright MoneyGram Haas F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/5 2024 klokken 09:05

Kevin Magnussen har vist formidabel forsvarskørsel i år, hvilket har hjulpet HAAS Formel 1-holdet til point med Nico Hülkenberg, men det har også gjort danskeren meget upopulær.

Ikke nok med det, så har det også kostet klip i F1-kørekortet, da ikke alle har været lige imponeret over måden han har sat en stopklods ind i feltet på.

I Miami gik det helt galt for Kevin, da han både i sprintløbet og hovedløbet fik strafpoint, hvilket har fået ham faretruende tæt på en løbskarantæne.

Det har fået HAAS til at sætte Bearman på standby, ud over at han allerede har sikret sig flere FP1-kørsler.

Kevin Magnussens kørsel har fået mange til at lange ud efter ham med en påstand om at han nu er gået over stregen og han ikke burde have en fremtid i Formel 1.

Netop fremtiden har altid været Kevins udfordring.

Når der ikke er en afklaring på fremtiden, går det altid galt.

Kevin overkører bilen for at vise hvad han kan, men det ender altid med, at han viser, hvad han ikke kan.

Skulle HAAS have planer om at beholde Kevin efter denne sæson, bør de derfor melde det ud hurtigt, så han igen kan få ro på og køre så godt, som vi ved, han kan.

Det samme gælder for den modsatte situation. Hvis HAAS har andre planer, bør de også melde det ud så hurtigt som muligt, igen for at Kevin kan få det bedste ud af sin sidste tid i Formel 1.

Der er spændende at se udviklingen for K-Mag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Miamis GP Audi bekræfter interesse »