Bahrains GP: Vejrudsigten

Efter et åbningsløb i det efterårs tunge Australien, er vi nu rykket længere vestpå og til varmere himmelstrøg i ørkenstaten Bahrain. Vi har endnu et regnvejrsløb til gode her, men det kunne blive i år det kommer.

Hård kamp på første omgang i Bahrain . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2018 klokken 11:04

Det mest udfordrende ved banen i Bahrain er fygsand og vind, ikke regn eller anden form for nedbør.

Men det kan blive anderledes i år, hvis man skal tro på de lokale meteorologer, der siger at der er op til 40 % sandsynlighed for regn på fredag og hele 60 % på lørdag.

Her er hvordan prognosen ser ud for den kommende weekend i Bahrain:
Fredag : Med 28 grader om dagen, bliver det et markant anderledes løb i Bahrain. Vinden bliver relativ kraftig og så er der 40 % sandsynlighed for regn i løbet af dagen.

Lørdag : Varmen holder sig oppe på de 28 grader, men chancen for regn er nu oppe på 60 %. Dog forventes regnen at falde omkring klokken 3 om natten, lokal tid, forud for 3. træning og kvalifikationen. Vinden er af samme styrke som fredag.

Søndag : Løbsdagen tegner til at blive en dejlig affære. Fortsat 28 grader og ingen tegn på regn. Samtidig skulle vinden ligge sig en anelse.

Med denne vejrudsigt, er der lagt op til et markant anderledes løb i den kommende weekend, end det vi så i Melbourne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Vejrudsigten Kinas GP: Vejrudsigten »