Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten

Efter en weekend i Monaco, hvor regn ændrede løbet totalt, ser det ikke ud til at det er vand, der skal genere kørerne i den kommende weekend. Men det ser ud til at vejret trods alt, kan få indflydelse.

Aserbajdsjans Grand Prix 2021 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/6 2022 klokken 15:06

Med placeringen lige ud til Det Kaspiske Hav, men i en gryde, langt under havets overflade, er vejret i Aserbajdsjans hovedstad Baku, altid svært at forudse.

Men overordnet set, ser det ud til at det bliver godt vejr i Baku, i den kommende weekend.

Fredag Med lufttemperatur på omkring 27 grader, kunne det lyde til at blive en ganske dejlig dag i Baku, men skyer og vind udfordrer den oplevelse.
Vinden skulle være stærk, med vindstød på op mod 17 s/m, hvilket kan få stor betydning for kørslen i den snævre del af banen, langs de gamle huse.

Lørdag Her bliver vejret markant bedre. Temperaturen skulle stige til omkring 29 grader og vinden skulle falde til omkring 10 s/m, hvilket stadig kan give lidt udfordringer.

Søndag På løbsdagen vil der igen, komme lidt skyer på himmelen, dog ikke så meget. Vinden tager igen til, dog uden at komme op på samme højder som fredag, med omkring 12-13 m/s.
Temperaturen skulle falde til 28 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: Vejrudsigten Canadas GP: Vejrudsigten »