Alonso begynder at pive

Fernando Alonso, der i år er kommer tilbage til Formel 1, med det re-branded Renault hold, Alpine, har haft svært ved at følge med sin unge holdkammerart Ocon, men nu er han også begyndt at pive over andres indsats.

Fernando Alonso under Young Driver's Test. Abu Dhabi 2020. . Copyright Renault Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2021 klokken 08:05

"Dengang jeg kørte for Ferrari, var det et nederlag at blive nummer to i Monaco," kom det fra Alonso efter Monacos Formel 1 Grand Prix, hvor Carlos Sainz Jr. blev hyldet som en helt, netop for at blive nummer to.

"Jeg kan huske fra min tid hos Ferrari, at det nærmest var som at komme til en begravelse, når vi ikke vandt, men "kun" kom på podiet," kom det uddybende fra spanieren.

Han påpeger dog, at han er glad på Sainz' vejene, at det lykkedes for ham at komme på podiet, men mener således, at han blev fejret lige vel meget.

Samtidig havde den erfarne spanier, mere end svært, ved at følge med sin unge franske holdkammerart, hvilket næppe hjalp på hans humør efter løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max Mosley er død Leclerc kan kun bebrejde sig selv »