Albon skylder et par øl

At Alexander Albon arver George Russels sæde hos Williams næste år kom som en overraskelse for de fleste. Den thailandske kører ved også godt, hvem han skylder et par øl for at lægge et godt ord ind for ham…

Toscanas Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 19/9 2021 klokken 12:09

Alexander Albon kan godt finde øloplukkeren frem.

Over for engelske Autosport udtaler Alexander Albon, at George Russell har været “meget hjælpsom” i at hjælpe ham med at få et sæde hos Williams næste år.

Albon kommer til at køre med Nicholas Latifi hos Williams næste år, hvor han overtager George Russells bil.

Williams lineup 2022Williams lineup 2022
Copyright Williams F1


Albon fortæller, at hans personlige venskab med George Russell spillede en afgørende rolle, da cheferne hos Williams spurgte Russell om Albons kvaliteter.

“Selvfølgelig er George [Russell] en af mine nære venner. Jeg vil næsten mene, at han har været alt for hjælpsom. Jeg kan huske, at bestyrelsesmedlemmerne [hos Williams] sagde, at de ikke rigtigt kunne tage George Russells mening med i betragtning, da han støttede mig utroligt meget, så det var lidt spøjst.”

Belgiens Grand Prix 2021. George Russell på andenpladsen efter historiens korteste løbBelgiens Grand Prix 2021. George Russell på andenpladsen efter historiens korteste løb
Copyright Pirelli


Russell og Albon har kørt mod hinanden i en stor del af deres karriere lige tilbage til gokart-dagene og frem til F2 i 2018.

Hvilken øl Albon har i tankerne, melder historien ikke noget om, men mon ikke det bliver en thailandsk.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvem snupper det andet sæde hos Alfa Romeo? Latifi nærmer sig Russell »