70 års jubilæum GP: Vejrudsigten

Det gode vejr i England, ser ud til at fortsætte. Der er varslet temperaturer på over 30 grader for det kommende løb, hvilket sætter ekstra pres på Pirelli dækkene, der i den kommende weekend er en tak blødere end i sidste weekend.

McLaren regnvejrsdæk . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/8 2020 klokken 16:08

Med temperaturer på over 30 grader, vil vi helt sikkert se holdene pitte mindst to gange, når de i den kommende weekend tager endnu en tur på Silverstone banen i England.

Fredag Her skulle der være temperaturer på omkring 28 grader til den 1. træning, mens der er varsel om op mod 32 grader, når Formel 1 feltet skal ud til dagens 2. træning. Ingen tegn på regn elle skyer.

Lørdag Her bliver det en anelse køligere. 3. træning skulle få omkring 23 grader, mens kvalifikationen kan blive afviklet under lidt varmere forhold, nemlig omkring 27 grader. Høj sol det meste af dagen, men måske kommer der en sky forbi om eftermiddagen.

Søndag Her varsles der et større vejrskifte. Der kommer skyer, der dog ikke skulle indeholde vand, samtidig falder temperaturene til 21 grader omkring løbsstart.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Vejrudsigten Spaniens GP: Vejrudsigten »