Verstappen fortryder ikke Mercedes-skifte

Mercedes var interesseret i Max Verstappen tilbage i 2014, men hollænderen og hans bagland er fortsat glade for, at de valgte Red Bull fremfor Mercedes.

Abu Dhabis Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 26/12 2020 klokken 16:12

Max Verstappen brød ind i Formel 1 som 17-årig i 2015, hvor han fik et sæde hos det daværende Toro Rosso hold, hvor han hurtigt imponerede og senere hen kom til Red Bull Racing i 2016.

Men året forinden i 2014 viste Mercedes interesse for den unge hollænder, men de kunne ikke tilbyde ham et sæde i 2015, som Red Bull kunne, da Mercedes allerede havde Nico Rosberg og Lewis Hamilton i stalden.

Mercedes kunne kun tilbyde Verstappen en rolle som reservekører, som de færreste kørere finder særlig interessant.

Verstappens manager, Raymond Vermeulen, blev spurgt ind til om de har fortrudt, at de ikke valgte Mercedes på baggrund af Mercedes' kæmpe succes i F1, hvor tyskerne har vundet konstruktørernes og kørernes mesterskab syv år i træk.

“Nej, jeg synes, at vi traf det rigtige valg dengang,” lyder det fra Vermeulen ifølge motorsport.com

“Os alle tre, (Max, Jos Verstappen, og Vermeulen) vi støtter stadig beslutningen. Jeg synes, at Red Bull har givet Max en super god forberedelse forud for hans F1-debut.”

“Vi er hos Red Bull og vi føler os meget komfortable hos dem.”

Verstappens kontrakt hos det østrigsk-ejede-team udløber ved udgangen af 2022-sæsonen, hvorimod Hondas kontrakt udløber efter 2021-sæsonen.

Vermeulen blev også spurgt ind til, hvor meget information de har fået fra Red Bull angående en ny motoraftale, som kan blive afgørende for Verstappens fremtid hos Red Bull.

“Selvfølgelig informerer Red Bulls ledelse os om, hvordan tingene står til, hvor de gerne vil hen og hvad målet er. Den proces er i gang.”

“For det første ser vi frem til at have endnu en sæson med Honda. Vi er meget positive for næste års motor. Men vi er også meget interesseret i at se, hvad der sker 2022 og frem.”

“De er meget åbne og gennemsigtige med Max omkring det. Vi venter tålmodigt og har tillid til, at det ender med en positiv konklusion,” lød det fra Verstappens manager.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frank Williams udskrevet fra hospitalet Formel 1 bliver langsommere »