Wolff og Lauda bliver til 2020

Niki Lauda og Toto Wolff har været hos Mercedes henholdsvis siden 2012 og 2013, men de forlader dem ikke lige foreløbigt.

Bahrains GP 2015 . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/2 2017 klokken 16:02

Mercedes har domineret Formel 1-feltet de seneste tre sæsoner, hvilket blandt andet skyldes at man har haft Nico Rosberg og Lewis Hamilton til at køre bilerne. Det er dog ikke kun på banen, at Mercedes har haft stjerner, fordi det har de så sandelig også uden for banen. Trioen Toto Wolff, Niki Lauda og Paddy Lowe har om nogen været en lige så stor del af sølvpilenes succes, men nu har Lowe som bekendt forladt teamet. Det har de to andre dog ingen planer om, fordi de to østrigere har netop underskrevet nogle nye kontrakter.

Toto Wolff, Paddy Lowe og Niki Lauda.
Copyright Mercedes AMG


Det betyder at Niki Lauda og Toto Wolff er at finde hos Mercedes til og med år 2020, så dermed er der kommet lidt ro på oven på nogle måneder, hvor et par af holdets store profiler har forladt holdet. Forlængelsen betyder også at de to herre vil have tilbragt henholdsvis 8 år og syv år.

Toto Wolff og Niki Lauda.
Copyright Daimler Benz


Den tidligere Formel 1-verdensmester Niki Lauda kom nemlig til Mercedes op mod 2012 sæsonen, mens Toto Wolff kom til et år efter. Her arbejdede han sammen med Ross Brawn i et år inden Wolff afløste Brawn, der havde været med til at starte holdet op, efter at Mercedes købte teamet af ham, efter den succesfulde 2009 sæson. Med til historien om de to østrigere høre det også, at de begge har aktier i Mercedes teamet. Niki Lauda ejer 10% af aktierne, mens Toto Wolff ejer 30%.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Saubers nye racer Horner: Vi kan udfordre Mercedes... hvis »