Williams, Williams, Williams

Der er løbet meget vand under broen siden den kære Robert Kubica deltog i Formel 1 sidst. En dramatisk rallyulykke kvæstede Kubicas arm og nu, 8 år senere, er armen stadig ikke 100% ok. Det passer faktisk ganske godt ind hos Williams, der heller ikke er 100% ok.

Robert Kubica . Copyright Williams F1 Team

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 16/3 2019 klokken 14:03

Et line-up med en 21-årig nybegynder og en halvgammel polak imponerer ikke, selvom teamet forhåbentlig kan nyde godt af Kubicas tekniske feedback og indsigt men med et estimeret budget på ”kun” 145-150 mio USD, ligger Williams desværre i den forkerte ende. De scorede sølle 7 point i 2018. 7…!!! Det er 26 point færre end næstsidste hold, Torro Rosso.

I morgen starter Russel og Kubica ikke overraskende bagerst i feltet og fra Williams er meldingerne også lidt lunkne.

”Overordnet set var det en god dag for os, bilens fart taget i betragtning, da vi fik alt det ud af den vi kunne”, lyder det fra Senior Race Engineer, Dave Robson, der tilføjer at der måske skal lidt held til, for at tingene skal flaske sig.

Robert Kubica til Vintertest i BarcelonaRobert Kubica til Vintertest i Barcelona
Copyright Williams F1 Team


Om det var uheld, der forårsagede Kubicas punktering et sted mellem sving 10 og 11, eller et resultat af den haltende fysik meldes der intet præcist om, men Kubica selv er ikke helt tilfreds med sin P20 i dagens kvalifikation og tilskriver det ”en personlig fejl”. ”Det var ikke den bedste start på sæsonen, specielt fordi jeg starter sidst i morgen og jeg lavede en fejl. Det undskylder jeg! ”.

Nu lader vi resultaterne tale for sig selv. Begge kørere har mesterskaber fra tidligere klasser med sig ind i F1, så det er nok bilen der skal skrues på, men der er jo også lang tid til i morgen eftermiddag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Best of the rest Kevin præsenterer egen tøjkollektion »