Williams: Bottas aftale tæt på

Rygterne om Valtteri Bottas og Mercedes har stået på længe, men nu er de ifølge Claire Williams inde i de sidste timer.

Claire Williams. . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/1 2017 klokken 23:01

Det har længe været en offentlig kendt hemmelighed, at det nok bliver Valtteri Bottas, som skal afløse Nico Rosberg hos Mercedes. Det er dog længe siden man har hørt noget om det, grundet juleferie, nytår og den slags ting, men nu har Claire Williams, så været ude og udtale sig om sagen. Williams-teamchefen blev nemlig spurgt om sagen til det store Autosport International event, som er løbet af stablen i Birmingham i denne weekend og her kunne hun fortælle, hvor langt man processen omkring Bottas til Mercedes var.

Claire Williams
Copyright Williams F1


Aftalen mellem Valtteri Bottas og Mercedes er inde i de sidste timer og man mangler med Williamses egne ord blot at sætte lidt krydser og lidt boller, så er aftalen endelig på plads.

"Den er meget tæt på, der mangler bare lidt hist og her. Vi viste godt det ville ske, fordi da Nico valgte at stoppe var vi godt klar over, at der nok ikke gik længe før vi fik et opkald fra Mercedes. Vi ved at Toto Wolff er en stor beundre af Valtteri lige som vi alle er, så vi vidste han ville have fat i ham. Derfor laver vi ham også gå, fordi vi vil ikke stå i vejen for ham, nu når han har muligheden for at komme til at kører i en bil med VM-potentiale," lyder det fra Williams.

Felipe Massa og Valtteri Bottas.
Copyright Williams F1


Så ser det efterhånden ud til, at kabalen er ved at falde 100% på plads, så Bottas skal til Mercedes og Felipe Massa gør comeback hos Williams. Med hensyn til delen omkring Toto Wolff og Valtteri Bottas, så skal det lige nævnes, at Wolff faktisk er manager for finnen, så derfor har det længe været mest sandsynligt at valget ville falde på Bottas som afløser for Rosberg.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vi tager med glæde imod ham Sauber bekræfter Wehrlein »