Video: Nyt mobilt F1 spil - frigives torsdag!

I morgen, torsdag, kan du hente det officielle Formel 1 spil fra CodeMasters til din mobil. Spillet frigives til iOS først og Android-versionen er på vej.

F1 Mobile Racing opstart . Copyright Codemasters

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 17/10 2018 klokken 12:10

Det har været længe ventet men nu kommer det endelig. Spillet med alle de officielle kørere, teams og løb fra 2018 sæsonen.

Computerspil har altid været en god måde at lære banerne at kende både for fans og kørere, især når der introduceres nye baner på kalenderen som fx den nyeste tilføjelse til Formel 1 historien - Baku banen i Aserbajdsjan som debuterede i 2016.

Spillet vil indeholde alle 21 baner fra sæsonen så du kan køre træninger, kvalifikationer og løb og se om du kan slå Magnussen, Hamilton, Vettel og de andre stjerner.

Spillet er gratis at spille men som altid kan man købe nye dele både til at øge performance, men også til at bygge sin egen personlige racer.

Se videoen fra CodeMasters herunder.


OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher Jr. stormer mod Formel 1 Force India forventer stærkt løb i USA »