Video: Lundgaard overhaler Leclerc

Søndag blev årets andet officielle virtuelle Formel 1 løb afviklet. denne gang var Christian Lundgaard med, hvilket han kvitterede for tilliden med at sikre sig andenpladsen i løbet.

Lundgaard . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/4 2020 klokken 08:04

Christian Lundgaard fik lov til at repræsentere Renault i årets andet virtuelle Formel 1 løb, da han i søndag stillede til start i Australiens Virtuelle Grand Prix.

Kvalifikation og løb, bliver afviklet med kort mellemrum, så det er en god måde at få set noget effektivt motorløb på.

Lundgaard sikrede sig pole position i sin debut, hvilket er med til at understrege at han har talent. Noget vi håber på at se snart på den rigtige asfalt.

Han fik dog efterfølgende en straf, der rykkede ham 5 pladser tilbage, som følge af en kontrovers med den tidligere Formel 1 kører og nuværende Sky Sport TV vært, Johnny Herbert.

Men Lundgaard kæmpede sig flot op gennem feltet, blandt andet med en stærk overhaling af Charles Leclercs lillebror, som I kan se på videoklippet.

Charles Leclerc kunne Lundgaard dog ikke gøre noget ved, hvilket betød at den unge dansker, måtte "nøjes" med en super godkendt 2. plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens Virtuelle GP. Leclerc vinder Grosjean: Haas F1 vil fortsætte som team »