Kevin ”Vi bliver racerkørere igen!”

De nye Formel 1-biler vi kommer til at se i den nye sæson, bringer håbet frem i flere af kørerne, der ser frem til at de får større indflydelse på resultaterne, end de har haft de seneste par år. Kevin Magnussen er en af dem der glæder sig meget til den nye sæson.

Kevin Magnussen med Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/1 2017 klokken 16:01

”Hvis de er så hurtige som alle forudser og håber på, vil det blive mere en kører bil, som du kan presse," kom det fra Kevin Magnussen i et interview med Sky Sports.

Den nye Haas-kører forudser, at mønsteret vi har set de sidste par år, hvor holdets to kørere, stort set hver gang, har holdt ved siden af hinanden, ikke vil gentage sig, da bilen får mindre indflydelse.

Med andre ord, de nye biler vil vise hvem det er der kan kører og hvem der bare har været gode til at spille Play Station.

”Med de gamle biler og sidste års biler, har det mest af alt været et kompromis, hvor man konstant har skulle tilpasse sin kørerstil til dækkene, undgå hjulspin og passe på hvor meget man trådte på speederen”, kom det yderligere fra den unge dansker.

”Med de nye biler, bliver det forhåbentligt mere udfordrende at få bilen tæt på grænsen, hvilket betyder at kompromisset vil blive mindre. Det er i hvert fald mit håb," kom det konstaterende fra Magnussen.

”Det er langt sjovere at kører en bil, som man skal presse hårdt og vride alt ud af, for at få det bedste ud af den, frem for at holde igen”.

De fleste forventer at Mercedes fortsætter deres dominans, men sådan forholder det sig ikke for Kevin.

””Red Bull vil blive den store overraskelse!”

”Det vil blive interessant at se, at der ikke kun er et enkelt hold med fremme. Forhåbentlig vil Ferrari også blande sig blandt de bedste," tilføjede han.

Haas holdet tror Kevin dog ikke på, vil være blandt de absolut bedste endnu, men han tror på, at de vil kunne komme med gode resultater.

”Vores største udfordring vil være at få så meget ud af bilen som muligt, samtidig med at vi forstår hvorfor den opfører sig som den gør,” sluttede Kevin Magnussen, der glæder sig til at komme i gang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie er blevet erstattet DMSA2017: Rallyteams og profiler »