Vettel klar til at forlænge

Den annoncerede store annoncering fra Ferrari, blev ikke til så meget, andet end småsnak. Dog understregede Sebastian Vettel, at han ikke var færdig med Ferrari.

Mattia Binotto . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/2 2020 klokken 15:02

Ferrari havde i går meldt ud, at der ville være et pressemøde med Mattia Binotto og Sebastian Vettel, men ikke meldt ud om der var nogle specielle emner der skulle tales om.

Det fik flere medier, herunder vores eget, til at spekulere i, at de ville annoncere at Sebastian Vettel tog mindst et år mere med Ferrari.

Der har været mange rygter om, at Ferrari og Vettel er i tætte forhandlinger om hans fremtid på holdet og at man er tæt på en beslutning, hvilket var grunden til, at der blev spekuleret i om det så var på dette lille pressemøde, at det blev bekræftet at han blev.

Under mødet, fortalte Sebastian Vettel, at han kom til Ferrari for at blive verdensmester med dem, hvilket vi alle ved endnu ikke er lykkedes for ham.

"Jeg elsker at køre race og jeg er her for at vinde. Jeg kom til Ferrari for at vinde mesterskabet, hvilket jeg ikke har gjort endnu. Motivationen for at gøre det, er der stadig," kom det fra Vettel under mødet.

Binotto fortalte samtidig, at de ikke havde lavet en aftale med Vettel endnu, for den kommende sæson, men at Vettel var deres første valg, ved siden af Charles Leclerc, som allerede har sin kontrakt på plads.

Så ingen annoncering i denne omgang, men der er meget der tyder på, at Vettel bliver hos Ferrari, også efter denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dagens kører: Romain Grosjean Endnu en F1-chef stopper »