Vettel forsvarer Verstappen

Sebastian Vettel udtaler, at det er, hvad der sker, når man kører tæt. Samtidig udtalte han, at det kunne også være sket for ham selv, da han blev spurgt ind til Verstappens kollision med ham. ”Men det er helt og holdent hans skyld!”

Sebatian Vettel Bahrain 2018 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2018 klokken 09:04

Der er ingen der er i tvivl om, at Max Verstappen bærer skylden for uheldet, der sendte Vettel ned gennem feltet og fratog ham selv for chancen for at vinde løbet. Verstappen selv, indrømmer at det var hans fejl.

Men overraskende nok forsvarer Vettel den unge hollænder ved at sige, at det kunne ske for alle.

”Når man sidder i bilen, skal der tages hurtige beslutninger,” kom det fra Vettel efter løbet.

”Han burde nok have ventet, for han var kommet forbi under alle omstændigheder og jeg ville ikke have givet ham for meget kamp, da vi slet ikke kunne være med.”

”Der var medvind ned mod det sving, så det kan have snydt ham lidt, men det er ikke en undskyldning at han stadig er ung, for han har kørt løb nok til ikke at kunne betegnes som nybegynder, ” tilføjede Vettel.

Til trods for at mange langer hårdt ud efter Verstappen efter dette uheld, er manden, det gik ud over, ikke så sur på ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Jeg var bare uheldig Hamilton på vej ned? »