Vettel: "Penge er ikke alt!"

Corona pausen kan bruges til mange ting. For Sebastian Vettel er det en eventuel kontraktforlængelse med Ferrari, der bruges mest tid på, men hvad skal der til. Vettel kommer her selv ind på noget af det.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/4 2020 klokken 12:04

I et større interview med Autosport, fortæller Sebastian Vettel ærligt om hans forventninger til fremtiden.

"Der er nogle mennesker der tænder på at tjene mange penge, hvilket kan være godt og motiverende," kom det fra den 4 dobbelte verdensmester.

"I mange sportsgrene og blandt forretningsfolk, er det meget almindeligt, at det netop er penge der driver dem, men når vi kommer til Formel 1, skal der ofte mere til."

"Vi sætter vores liv på spil for sporten, hvilket vi forventer at blive belønnet for, samtidig er vores karriere kortere end de fleste andres."

"Formel 1 er et stort cirkus, et stort forkælet cirkus, fordi der er så mange penge i sporten, og penge har det med at gøre folk forkælet."

"Men jeg mener at vi burde have fornuft nok til at indse, hvornår nok er nok," tilføjede han.

Det er heller ikke den store hemmelighed, at Ferrari ønsker at reducere Vettels løn, skulle de fortsætte samarbejdet, som du kan læse her

Sebastian Vettel bliver 33 år til sommer, hvilket naturligvis har fået ham til at overveje sin fremtid.

"Jeg er klar over, at jeg ikke bliver her i yderligere 10 år, men hvad jeg skal lave, når jeg vælger at stoppe, har jeg ikke taget nogen beslutning om endnu."

"Der er mange muligheder, men det er ikke noget jeg går og tænker så meget over, her er jeg helt rolig," sluttede Vettel.

Det forlyder, at Binotto og Vettel er i tæt dialog om en forlængelse af tyskerens kontrakt med Ferrari, for mindst et år mere, der samtidig vil hænge sammen med en væsentlig lønnedgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Analyse: Tvinges F1-kørerne til lønnedgang? Fem F1-kørere med i Esport på søndag »