Vandoorne færdig i Formel 1?

Seneste rygter peger på, at Stoffel Vandoorne ikke kommer til start efter sommerferien, men vil blive erstattet af Esteban Ocon, som følge af en større kørerrokade, der bliver udløst af Stroll.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2018 klokken 08:08

For en uge siden, blev det officielt, at Lawrence Stroll, sammen med nogle forretningspartnere, havde købt det konkurstruede Force India hold.

Det fik straks spekulationerne i gang omkring, hvem det var hos Force India der skulle ud, for at gøre plads til Lance Stroll, der ønskede at komme over i en mere konkurrencedygtig bil.

De fleste forventede dog, at det først ville ske efter den igangværende sæson, da begge Force India kørere har gjort det godt i år.

Men nu forlyder det, at Lance Stroll vil overtage Esterban Ocons sæde hos Force India, allerede når Formel 1 feltet kommer tilbage efter sommerferien, på Spa i Belgien.

Men frem for at sende den Mercedes støttede Ocon over til Williams, siger rygterne at han ryger til McLaren, hvor han sender Stoffel Vandoorne ud.

McLaren har offentligt kritiseret Vandoorne, for ikke at udfordre Alonso overhovedet og har forlangt, at han i det mindste skal komme tættere på spanieren, hvis han skal gøre sig en forhåbning om at beholde sit sæde.

Det ledige sæde hos Williams, kunne så falde ud til Vandoorne, men det skulle Robert Kubica angiveligt overtage, hvilket så bliver hans come back til Formel 1.
Dette come back vil helt sikkert også få en del opmærksomhed.

Vi forventer at kunne bekræfte alle disse rygter løbende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso annoncerer sin fremtidige planer d. 14. Ferrari klar med kørerannoncering på Monza »