Toro Rosso præsenteret

Toro Rosso har præsenteret deres racer, som de satser på skal bringe dem længere frem på gridden i 2019. Kørerne bliver den unge Alexander Albon og den erfarne Daniil Kvyat.

Toro Rosso 2019 . Copyright Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2019 klokken 16:02

Toro Rosso holdet, der er lillesøster til Red Bull, valgte i år at præsentere deres nye racer, on-line.

BMF1 har modtaget billeder fra præsentationen, som kan ses i denne artikel.

"Alle spørger ind til, hvad vores mål er for den kommende sæson," udtaler holdchef Franz Tost. "Men ærligt, så er det alt for tidligt at sætte os mål. Men når man tager alt i betragtning, så bør det se fornuftigt ud, med vores synergi med Red Bull, og vores høje knowhow på det tekniske plan."

"Honda har vist stor fremgang og med et par dygtige unge kørere, så føler jeg mig optimistisk for den kommende sæson," sluttede Tost.

Netop en af de unge kørere, Alexander Albon, udtaler:

"Jeg har aldrig sat mig specifikke mål, gennem hele min karriere. Jeg har altid blot fokuceret på mine løb, et af gangen. Det gælder også for træningerne. På den måde, bliver jeg ikke skuffet og jeg er klar over, at jeg skal lærer meget i den første sæson," kom det fra unge Albon, der stiller til start med nummer 23 i år.

I den anden racer, finder vi en gammel kending, der efter at være rykket op i Red Bull holdet, endte med at ryge helt ud af Formel 1. Heller ikke han, har lyst til at komme med forudsigelser.

"Vi ved ikke hvor vi er, men som alle andre, arbejder vi hårdt på at finde frem til den bedste pakke."

"Det bedste jeg kan gøre, er at arbejde så hårdt med mig selv, som muligt, så jeg kan sikre at jeg leverer mit absolut bedste."

"Jeg har stor tiltro til mekanikere, ingeniører samt resten af holdet, så vi skal nok klare os godt," sluttede russeren.

Honda lover også, at de vil levere en bedre og mere stabil motor i år, hvilket skulle give Toro Rosso god mulighed for at rykke højere op af ranglisten.

Her er der en lille film, fra præsentationen:


Toro Rosso 2019Toro Rosso 2019
Copyright Toro Rosso


Toro Rosso 2019Toro Rosso 2019
Copyright Toro Rosso

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso tilbage Williams præsenteret »