Tom Kristensen skal kommentere Formel 1

TV3 SPORT udvider deres ekspertkommentatorhold med en særdeles kompetent herre.

Nicolas Kiesa, Tom Kristensen og Peter Palshøj . Copyright Michael Ewert

Af: Lea Petersen (lap@bmf1.dk) d. 16/3 2017 klokken 10:03

Der er mange ændringer i årets Formel 1-reglement. Bredere dæk, længere biler og V-formede frontvinger, for bare at nævne nogle. Hos TV3 SPORT er der også interessante ændringer i år.

I kommentatorboksen får Jens Hansen selskab af ikke én men to tidligere Le Mans-vindere. Til den nye Formel 1-sæson har TV3 SPORT nemlig udvidet og opgraderet deres ekspertkommentatorhold med den ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen. Når sæsonens åbningsløb skal kommenteres, bliver det således med Tom Kristensen bag mikrofonen.

TV3 SPORT udtaler, at Tom Kristensen vil være medkommentator i ca. halvdelen af årets Formel 1-løb.

Selv siger Tom Kristensen, at han glæder sig ”[…] til at være med til at formidle Formel 1-sporten til danskerne sammen med det dygtige F1-hold på TV3 SPORT. Jeg ved, at der er rigtigt mange motorsportsinteresserede danskere, som følger tæt med i Formel 1, og af rigtigt mange grunde er jeg sikker på, at vi går en meget spændende sæson i møde”

”Som dansker holder vi selvfølgelig altid et ekstra øje på Kevin Magnussen og præstationerne i hans nye Haas-team. Men der er rigtigt mange andre spændende ting i årets sæson. Jeg tror, sæsonen bliver et festfyrværkeri. Ikke mindst på grund af de mange nye, aggressive ændringer af reglementet, hvor bilerne er hurtigere, ser bedre ud og lyder lidt voldsommere. Hvor kørernes fysik og præcision bliver mere udfordret end tidligere.

Hvor står Ferrari? Kan Hamilton fortsætte dominansen med Mercedes? Og hvad med kometen Max Verstappen? Jeg glæder mig enormt meget til en spændende sæson med hele det stærke team fra TV3 SPORT, og jeg håber at kunne bidrage med nuancer og forhåbentlig lidt inside-viden til de danske Formel 1 fans (i den første sæson med Liberty ved roret, som de har overtaget efter Bernie Eccelstone lange ‘regeringstid')”


Ved siden af jobbet som kommentator vil Tom Kristensen fortsætte som FIA Steward til udvalgte Formel 1-løb.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Adelaide ønsker Formel 1 tilbage Hakkinen tilbage til McLaren »