Stroll om fremtiden og teamkammeraten

På Monza var BMF1 til pressemøde med Stroll, der igen blev spurgt til, om han kører 2018 ud hos Williams, og hvorvidt han er glad for Sirotkin som sin teamkammerat

Stroll interview på Monza . Copyright BMF1

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 31/8 2018 klokken 16:08

Det er ingen hemmelighed længere, at Stroll kommer over til Force India efter hans far har købt en stor del af (nu Racing Point) Force India. Især ikke efter Ocon ved et uheld fik sagt det til Vettel på live TV, at hans sæde var ”taget af sønnen til rigmanden, der har købt teamet.”

Spekulationerne går derfor nu i stedet på, om Lance Stroll overhovedet kører 2018-sæsonen færdig for Williams. BMF1 var med til pressemødet torsdag på Monza:

”Ehm, vi ser på det weekend for weekend, og vi får se, hvad fremtiden bringer,” starter Stroll ud:
”Når jeg hopper i bilen, so zoner jeg ligesom bare ud, så, jeg putter bare alt larmen og – du ved – og sladderen til side,”

fortsætter den unge canadier, der holder stærkt på, at forholdet til Williams stadig er professionelt og godt:

”Når jeg er i bilen og jeg lukker visiret, så er jeg i bilen for at gøre et stykke arbejde, og som jeg sagde tidligere, så prøver jeg bare at lægge al larmen og distraheringerne bag mig.”

Nadia fra BMF1 til interview med Lance StrollNadia fra BMF1 til interview med Lance Stroll
Copyright BMF1


Det er heller ingen hemmelighed, at Williams har kæmpet enormt meget med bilen og farten i denne sæson. Det har fået nogle til at tvivle på, hvor god en idé det nu var at få to unge, ret nye kørere på holdet i stedet for nogle ældre, mere erfarne kørere.

Ifølge Lance Stroll, så havde det ikke gjort nogen forskel, hvis en anden end Sirotkin havde haft sæde nr. 2:

”Han er meget engageret, og du ved, det har været et udfordrende år for teamet og det har det været nærmest siden dag 1 med hvordan bilen har opført sig og med udviklingen gennem året, så jeg ville sige, vi står over for andre udfordringer i år,” starter Stroll ud ift. udfordringen med to unge kørere:

”Som enhver teamkammerat, så prøver vi altid at arbejde sammen og få det meste ud af hinanden, skubbe hinandens grænser - Det er, hvad en teamkammerat er der for, og det er det samme koncept i år.”

Han bliver da spurgt til, om ikke det havde været langt bedre med en mere erfaren kører ved sin side. Stroll starter først ud med at understrege, at han ikke er ude efter nogle, og det kun er et eksempel, og siger da:

”Måske. Men du kan sige det samme om for eksempel McLaren: Hvis du ser på Alonso, han har masser af erfaring, og sidste weekend kæmpede de akkurat lige så meget med det, som vi gjorde.”

Hermed havde canadieren ikke mere at sige, og pressemødet blev afsluttet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Solointerview med Günther Steiner (1/3) Italiens GP: 2. frie træning. Vettel hurtigst »