Steiner: "Kom nu Robert!"

HAAS hold chef Gunther Steiner siger nu lige ud, at hvis Robert Kubica ønsker at blive en del af HAAS holdet, så skal han se at give dem et svar. De vil ikke vente meget længere.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/11 2019 klokken 15:11

Hvis ikke Robert Kubica har givet Gunther Steiner et svar på, om han er interesseret i jobbet som test og reservekører hos HAAS, inden starten af næste uge, så er stillingen ikke længere ledig til ham.

"Som det er nu, sker der ikke så megt omkring vores aftale med Robert," udtaler Steiner til GP Today.

"Det har der ikke gjort de sidste par uger, men vi håber på at vi bliver klogere indenfor en uge," tilføjede han.

"Vi ved at det er en stor beslutning og at vi har behov for at være tålmodige, men vi har også behov for et svar, meget snart."

"Hvis man ikke er med nu, så er vi allerede bagud, hvilket vi ikke har lyst til at være," tilføjede Steiner.

Der er flere, der har antydet at Kubica kan være i spil, til et Grand Prix sæde i 2021, hos HAAS, hvilket Steiner dog afviser.

"Vi har ingen kørere bekræftet for 2021. Der er ingen der ved hvad der kommer til at ske, så vi kan på ingen måde sige, at han er i spil til et sæde. Ingen eller alle er i spil til sæderne," sluttede han af.

Det er HAAS helt store chance for at rykke frem i feltet, når der kommer nyt reglement, men det kan også knække holdet helt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel ikke klar til at stoppe Vandoorne: Formel 1 er fake »