Sainz sur over Checo's exit

Den nuværende McLaren-kører, Carlos Sainz er frustreret over, at det kommende Aston Martin-hold ikke har valgt at fortsætte med deres mangeårige kører, Sergio Perez.

Italiens Grand Prix 2020 . Copyright McLaren

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 18/9 2020 klokken 19:09

Sergio Perez har kørt for Force India/Racing Point siden 2014, og mexicaneren reddede blandt andet holdet fra at gå i konkurs tilbage i 2018, men det var ikke nok til at fortsætte som kører hos det kommende Aston Martin-hold efter denne sæson.

Carlos Sainz siger nu, at det ikke er på grund af mexicanernes præstationer, at han mister sit sæde, men snarere på grund af politik.

“Hvad Checo har vist er, at F1 ikke kun handler om, hvordan du præsterer. Bedømt ud fra resultater, er der ingen grund til, at Perez skulle forlade Racing Point,” ifølge motorsport.com

“Men i F1, er der andre interesser, der er faktorer som kommer før præstationer som er meget vigtige.”

“Checo’s exit er en skam, fordi det er et hold som han haft tillid til i så mange år, og det er et hold som han reddede fra at gå i konkurs, og så da de endelig producerede en god bil, er det så nu, at holdet ikke har lyst til at fortsætte med ham. Det er en skam.”

“Det gør mig en lille smule sur, fordi jeg har et godt forhold til ham og jeg respekterer ham meget som kører.”

“Det minder dig om hvordan sporten er. Den er ikke retfærdig. Men det er en sport vi selv har valgt at konkurrere i, og det bliver vi nødt til at acceptere.”

“Jeg håber, at han finder et sæde, som motiverer ham, og jeg håber, at i 2022, at det bliver i en god bil,” lød det fra den kommende Ferrari-kører.


OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Giovinazzi: Kevin skyld i Mugello-kaos AlphaTauri skal bruge Red Bulls vindtunnel »