Så skal der udvikles chassis

Efter en skuffende sæson start er Renault endelig klar til at være mere aggressive i udviklingen af deres chassis.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/4 2016 klokken 16:04

Renault er som bekendt i gang med deres comeback-sæson i Formel 1, men ind til videre er det ikke gået særlig godt for de tilbagevendende franskmænd. De gule racere har som bekendt ikke hentet point i de første tre løb, hvilket man ellers havde håbet på. Derfor har Renault nu meldt ud at de vil være mere aggressive i deres udvikling af chassiser.

Kevin Magnussen foran Pascal Wehrlein. Bahrain 2016
Copyright Renault Motorsport


Renault-motoren er nemlig god, så det er på chassis-siden de franske racere halter efter. Det kan man bl.a. se ved at holde dem op mod Red Bull Racing, der kører med samme motor som Renault, men har et bedre chassis.

"Vi har talt om det, og vi har besluttet ikke at afskrive denne sæson, fordi vi er nødt til at være med fremme, når vi går i gang med 2017 sæsonen. Vi er nye i feltet i denne sæson, men vi er også et stort team med sponsorer, som regner med os, så vi kan ikke tage let på det."

"Derfor vil vi sætte fart på arbejdet med bl.a. vores chassis, så vi kan indhente det vi er efter," lyder det fra Cyril Abiteboul, chef for Renaults Formel 1-aktiviteter.

Cyril Abiteboul og Christian Horner
Copyright Red Bull Photofiles


Til Renaults forsvar skal det naturligvis nævnes, at de overtog Lotus-teamet ret sent i processen, så det er klart de ikke er der hvor de skal være med chassiset. Ud over det, har Kevin Magnussen og Jolyon Palmer ikke haft en eneste helt problemfri weekend, så heldet har med andre ord ikke været med Renault.

Når det er sagt, lyder det godt at de vil være mere aggressive i udviklingen af deres chassis, da det ikke er nogen hemmelighed, at problemet ligger der.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer skyld i Renaults dårlige performance Endnu en chef forlader Sauber F1 »