Rygte: Stoffel til Manor

Stoffel Vandoorne i en Manor-racer? det lyder måske som en aprilsnar, men det kan blive til virkelighed fra og med næste weekend.

GP2 Bahrain GP 2015 . Copyright GP2 Media Series

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/7 2016 klokken 13:07

Lige pt. er det som bekendt Pascal Wehrlein og Rio Haryanto som tørner ud for Manor Racing, men sådan bliver det måske ikke ved med at være. Sagen er nemlig den at Rio Haryantos oprindelige kontrakt, kun løber til og med dagens løb i Ungarn. Derfor begynder der at dukke en masse rygter op omkring, hvem som mon skal overtage indoneserens sæde, hvis han ikke får en ny kontrakt og specielt et af de navne virker ret interessant.

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


Flere rygter siger nemlig, at McLaren skulle arbejde på, at skaffe deres reservekører Stoffel Vandoorne et sæde hos Manor, så den unge belgier kan få kørt nogle flere løbskilometer i Formel 1. Ind til videre har han som bekendt kun de kilometer, som han fik kørt, da han afløste Fernando Alonso i Bahrain. Vandoorne køre lige pt. Super Formula i Japan, men der vil han kun gå glip af et løb, hvis han får sædet hos Manor, så det overlever han nok.

Alexander Rossi
Copyright Manor Marussia F1 Team


Der er dog flere kørere inde i billedet. Rygterne siger nemlig også, at der står to tidligere Manor-kørere og venter i kulissen. De to kørere er britiske Will Stevens, som kørte for teamet hele sidste sæson, samt den forsvarende Indianapolis 500 mester Alexander Rossi, som også kørte nogle løb for det lille britiske team i sidste sæson. Der er altså lige pt. fire kørere som gerne vil have det samme sæde, så det bliver spændende at følge sagen i den kommende uge.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Løbet live. Hamilton vandt igen Ungarns GP: Løberésume. Hamilton vinder igen og ta »