Red Bull: Ferrari viste ikke deres sande styrke

Lavede Ferrari en klassisk 'sandbagging' ved den netop afsluttede vintertest på Circuit de Catalunya i Spanien? Ifølge Red Bulls motorsportschef, gjorde de netop dette.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Ferrari . Copyright Ferrari F1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 14/3 2017 klokken 18:03

Red Bulls Dr. Helmut Marko har udtalt til ‘Red Bull's Servus TV Channel’, at han mistænker Ferrari for at “sandbag'e”. Han er overbevist om, at Sebastian Vettel og Kimi Raikkonen bevidst tog farten af bilen på deres hurtigste omgang, så de ikke afslørede bilernes egentlige styrke.

Barcelona 2017 pre-season test. Sebastian Vettel i Ferrari - interview
Copyright Ferrari F1


Marko udtaler, at Vettel bevidst og provokerende lettede gassen på langsiden, og han sagde, at det kræver en masse tillid til bilens formåen og at stole på bilens styrke, hvis man gør det.

"Jeg kender jo Vettel ret godt, og jeg ved, hvad han er i stand til," forklarede Marko.

Red Bull-chefen er klar over, at alle hold ikke har vist deres fulde styrke, men han er specielt bekymret over Ferrari, når feltet kommer til Melbourne. Selv om Red Bulls egen test var begrænset grundet udfordringer med Renault-motorens holdbarhed, regner dr. Marko med fremskridt, når de kommer til Australien. Her vil de også løfte sløret for nogle opdateringer.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sahara Force India bliver Pink Hülkenberg håner Force Indias nye farve »