Racing Point krydser fingre

Sergio Perez er ikke 100% tilfreds med det der i realiteten er en opgraderet Force India fra 2018, mens Lance Stroll ser lidt mere positivt på det. Alle parter krydser fingre, men der skal nok mere til end det.

Brasiliens Grand Prix 2018 . Copyright Racing Point Force India

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 15/3 2019 klokken 21:03

I kølvandet på vinterens tests er de første træningssessions den egentlige første lakmusprøve for holdene og Racing Point (det tidligere Force India), stod ansigt til ansigt med de barske realiteter da tiden løb ud for fredagens sidste træning.

Med en 15. og 16.plads i 1.træning og en 13. og 16.plads i 2. træning, står Racing Point som næsten 2 sekunder langsommere end Ferrari, Mercedes og Red Bull. Kun Williams har generelt placeret sig dårligere.

Trods dette, så melder Racing Point overvejende positivt ud.

Racing Point Racing Point
Copyright Racing Point


"Disse tidlige indikationer er opmuntrende, men vi skal stadig have arbejdet os igennem al den data vi har indsamlet i dag. Midten af feltet er utroligt tæt, så vi skal få mest muligt ud af kvalifikationen, da overhaling i Albert Park er næsten umuligt", fortæller Otmar Szafnauer, holdchef hos Racing Point.

Otmar Szafnauer, Vice President, Honda Racing Development LtdOtmar Szafnauer, Vice President, Honda Racing Development Ltd
Copyright Ikke sat!


Lance Stroll: " Man skal måske ikke konkludere for meget baseret på i dag. Generelt føles bilen god, ingredienserne er der og med et par justeringer, så kan vi kæmpe med om placeringer."

Så...vi konkluderer ikke noget endnu, men vil læne os tilbage og lade resultaterne tale for sig selv, når kvalifikationen starter.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: 2. frie træning. Hamilton hurtigst Australiens GP: 3. fri træning. Hamilton tager ogs »