Positiv Kevin tager til Østrig

Kevin Magnussen tager til Østrigs Formel 1 Grand Prix med en god følelse og han glæder sig meget til at lufte Renault raceren på en "rigtig" racerbane.

Kevin Magnussen, Bahrain 2016. . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/6 2016 klokken 10:06

"Red Bull ring er en bane der passer mig meget bedre", kom det fra Kevin Magnussen i et interview forud for det kommende Formel 1 Grand Prix i Østrig.

"Det er en dejlig bane og det bliver rart at komme væk fra byen og ud på en rigtig racerbane", tilføjede han.

Renault havde ikke ligefrem den bedste oplevelse med sig fra Baku, men med en lidt anderledes strategi, var det tæt på at lykkes for danskeren at få point med hjem.

Red Bull ring passer dog langt bedre til Renault raceren, så der er håb forude for Kevin og Renault, der så desperart kæmper for at komme væk fra bunden af gridden.

"Østrig er lige min type land. Der er dejlig frisk luft og bjerge."

"Selve banen er ret lille, men hurtig. Den har et fantastisk flow og der er gode overhalingsmuligheder, især ind i sving 2".

"Jeg havde en ganske fin kvalifikation og et udemærkede løb i 2014, så jeg er meget positiv inden løbet", tilføjede den hurtige dansker, der for alvor er ved at knække holdkammerarten Palmer.

"Vi lærte meget omkring bilen i Baku og mit løb der, var ikke så slemt, så vi er meget positive inden det kommende løb, som vi ved passer langt bedre end de foregående", sluttede Kevin magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault mere optimistisk Landsmand låner Checos racer »