Perez imponeret over Magnussen

Modsat flere andre kørere på F1-gridden bakker Sergio Perez hundrede procent op om Kevin Magnussens effektive teamforsvar under Saudi Arabiens Grand Prix.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/3 2024 klokken 17:03

Under pressekonferencen op til Australiens Grand Prix, hvor Kevin Magnussen og Sergio Perez blev interviewet sammen, blev spørgsmålet om Haas-kørerens ret effektive måde at forsvare teamkammeraten Nico Hülkenbergs pointhøst ved Saudi Arabiens Grand Prix berørt.

Og her var der klar tale fra Perez.

"Jamen, det var meget, meget imponerende at være vidne til," lød det fra Perez. "Jeg mener, som Kevin selv siger, der var jo strategiske årsager til det."

"Som et team synes jeg, de fungerede godt. De arbejdede som et team, og set fra mit synspunkt, er det selvfølgelig ikke ideelt, hvis du er på den forkerte side (bagved, red.)."

"Men i sidste ende mener jeg, at du skal gøre det bedste for dit team. Og han bliver betalt af Haas, så han bør gøre det bedste for dem," lød det fra en bredt smilende Red Bull-kører.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Albon overtager Sargeants racer Australiens GP: 1. frie træning »