Pastoren håbede, men forgæves

Pastor Maldonado håbede på, at få en ny chance i Formel 1 i forbindelse med Nico Rosbergs karriere stop, men det skete som bekendt ikke.

Ungarns GP 2015 . Copyright Lotus F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/1 2017 klokken 12:01

Mange spærrede øjnene op, da det kom frem at den nykronede verdensmester, ville stoppe karrieren med omgående virkning. Mange var kede af det og synes det var for tidligt, men der var også dem som så det som en stor mulighed. Med Rosbergs farvel skulle der rykkes rundt på nogle sæder, hvilket måske kunne åbne op for, at kørere som ikke var i feltet i 2016, kunne få en mulighed i 2017. En af de kørere som tænkte sådan var åbenbart Pastor Maldonado, fordi den tidligere Lotus og Williams-kører håbede på at diverse rokader kunne ende med et comeback til ham.

Pastor Maldonado
Copyright Lotus F1


Rosbergs karriere stop udløste mulige sæder hos Mercedes, Williams og Sauber, men af disse tre var det kun to af sæderne som venezuelaneren var interesseret i, fordi han gad ikke til Sauber.

"Jeg har evalueret nogle muligheder og jeg har stadigvæk nogle interessante bud på hånden. Jeg vil gerne ud og være en del af nogle seriøse programmer, og nogle seriøse serier, så det er klart Formel 1 har en interesse. Rosbergs karriere stop kunne have udløst en domino effekt, som kunne have været til min fordel, men sådan gik det desværre ikke. Der har dog været snak med Sauber, men deres økonomiske situation gør, at vi valgte at sige nej tak, fordi det var for usikkert," lyder det fra Maldonado.

Pastor Maldonado
Copyright Lotus F1


Det vides dog ikke hvor tæt Pastor Maldonado var på Sauber, men det schweiziske team har i hvert fald valgt, at deres kørere til 2017-sæsonen skal være Marcus Ericsson og Pascal Wehrlein. Det betyder at Maldonados eneste Formel 1-mulighed er Manor, men de er også i økonomisk krise og i den forkerte ende af feltet, så det er nok heller ikke sandsynligt. Derfor er Maldonados bedste mulighed at tage til IndyCar, hvis man altså skal følge de rygter som går lige pt.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams: Dårlig samvittighed overfor Massa Button: Ikke stil for store krav »