Pappublikum på Silverstone?

Silverstone overvejer at stille papfigurer af fans op på tribunerne til de to Formel 1-løb, som køres i august. Man overvejer idéen, som man også benytter i den tyske Bundesliga.

Englands Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 10/6 2020 klokken 10:06

Fodboldklubben Borussia Mönchengladbach har givet deres fans mulighed for at købe en papfigur for 19 euro, ca. 142 kr., som så bliver stillet op på tribunen. På den måde er tilskuerne repræsenteret under kampen - selv om det kun er med en papfigur.

Den idé er Stuart Pringle, der er adm. direktør for Silverstone, med på, når det gælder Formel 1-løb.

Til podcasten på BBC udtaler Pringle: "Vi har kigget på tingene, og der har været masse af gode idéer, som folk har forsøgt at sælge os. Først og fremmest er vi med på idéen om et pappublikum som i Bundesligaen. Jeg synes, det er en god idé og er med på den.”

Baggrunden for pappublikum på Silverstone er, at løbsarrangøreren forøger at bevare kontakten med Formel 1-fansene på trods af løb uden tilskuere:

"Hvis der findes en praktisk måde på, hvordan vi via skærme eller paptilskuere på tribunerne kan inddrage fans, så vil vi absolut kigge på det", udtaler Pringle.

Løbet på Silverstone køres to gange den 2. og 9. august bag lukkede døre.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mattia Binotto: Carlos Sainz ikke nr. 2 hos Ferrar Storskærms arrangement med Rapido og BMF1 »