Palmer skyld i Renaults dårlige performance

Renault har været efter Kevin Magnussens kollega, Jolyen Palmer, for at have udført et dårligt forarbejde for holdet i sidste løbsweekend, hvilket gav dem et absolut uacceptabelt resultat.

Jolyon Palmer, Bahrain 2016 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/4 2016 klokken 16:04

Det kinesiske Formel 1-grand prix sendte Renault hjem med yderst skuffende resultater.

Renault beskylder nu Palmer for at være den direkte årsag til at det gik så galt som det gjorde, da han ikke formåede at komme med de input der skulle til, for at få sat bilen så optimalt op som muligt.

Reanults hold-chef, Cyril Abiteboul, udtaler i et interview med FIAs egen hjemmeside, at der ikke var en undskyldning for den dårlige performance holdet viste i Kina.

Kevin Magnussen blev tidligt sat på sidelinjen i Kina, da hans ene baghjulsophæng kollapsede, hvilket betød at det var den mere uerfarne Palmer, der skulle stå for og give input opsætningsarbejdet.

Det formåede han ikke, hvorfor holdet viste en elendig performance. Det var Kevins talent, der sendte ham op som nummer 17, ikke bilen.

Jolyon Palmer udtalte selv, at debreefingen med holdet efter løbet, absolut ikke var en god oplevelse.

"Det var ikke skønt, men vi bliver nød til at lære af vores fejl," kom det fra Renaults rookie.

"Jeg lærer stadig meget om bilen og hvordan jeg bedre kan forstå den," tilføjede han.

Set i lyset af dette, må Palmer betale en del mere for sit sæde end Magnussen, for det er englænderen, der har fået lov til at beholde sit sæde i den første frie træning i Rusland på fredag!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max vil på podiet Så skal der udvikles chassis »