Optakt til Bahrain Grand Prix 2017

Snart slukkes de 5 røde lamper over banen på Bahrain International Circuit og vi ser de 20 biler ræse ned i mod første sving. Finske Valtteri Bottas, skal for første gang i sin karriere starte fra pole.

Billeder fra Bahrain 2017 - Billeder fra Mercedes . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 16/4 2017 klokken 16:04

Vinden i Bahrain har taget til forud for dagens F1 løb, mens solen gemmer sig bag skyerne, er temperaturen allerede nede på 25 grader og banen kun 31 grader, hvilket er væsentligt lavere i forhold til gårsdagens kvalifikation.

Lewis Hamilton udtalte under kørerparaden til F1 TV, at han er spændt på starten, når det nu ikke kunne være ham på Pole, er han glad for det er Bottas. Finnen var også spændt da han blev spurgt. Da blev spurgt hvad han føler, svarede han på den den typiske finske underspillede måde.

“Det er en speciel oplevelse at skulle starte på pole. Jeg ser frem til første sving, hvor håber på, at holde Hamilton bag mig."

De to har tidligere kørt dæk mod dæk i første sving, det var den gang Bottas kørte for Williams.

Red Bull-køreren Daniel Ricciardo blev under kørerparaden spurgt til vindforholdene, han svarer mens hans hat næsten fløj væk.

“Selvfølgelig vil vinden få indflydelse, men det vil jo være det samme for os alle”.

Sebastian Vettel, der starter i 2. start række i sin Ferrari, lige bagved Bottas, tror på at de har en god bil, så nu må de lade taktikken vinde løbet for dem.

Om vinden vil få afgørende indflydelse på løbet, vil vi finde ud af indenfor de næste par timer. Banen ligger midt i Bahrains ørken, så der er der risiko for, at der blæser sand ind på banen, selvom arrangørerne har gjort en masse for, at det ikke kunne ske.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Danskerne til F1 Bahrain - part 2 Bahrains GP: Løbet LIVE »