Nye farver til McLaren?

McLaren har i mange år været kendt for deres sølvgrå, sorte og røde farver, men det kan være slut, hvis man skal tro Zak Brown.

Stoffel Vandoorne . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/1 2017 klokken 09:01

McLaren er et af de mest traditionsrige Formel 1-teams i sporten, men det er også et af dem der faktisk har haft succes under flere farver. Et hold som Ferrari har stort set altid været røde, hvis de ikke lige har haft et privat team med og sådan noget, men sådan er det ikke med McLaren, fordi de har skiftet farve flere gange. Holdet fra Woking har blandt andet haft orange biler, røde/hvide biler og på det seneste har de brugt en kombination af sølv, sort og rød til at udgøre farven på deres Formel 1-biler.

McLarens nye chef Zak Brown.
Copyright McLaren Media


Det kan dog være slut nu, fordi teamets nye chef Zak Brown har antydet, at teamet måske kommer til at stille op i nogle helt andre farver i denne sæson, i hvert fald i forhold til de seneste par år.

"Vi har vist det nye design til pigerne og drengene på fabrikken og de virker til at være rigtig begejstret. Vi har farverne på plads, så jeg tror og håber på, at vores fans vil blive vilde med bilen både farvemæssigt, men også designet generelt," lød det fra Brown til weekendens Autosport Show.

McLaren teamets grundlæger Bruce McLaren under det britiske Grand Prix på Silverstone 1969.
Copyright Dave Rosser


Det vides dog ikke hvordan bilen kommer til at se ud, så det må vi vente med at finde ud af til den 24. februar. Der går dog rygter om at McLaren langt om længe kan vende tilbage til det som betegnes som deres oprindelige farve, nemlig den orange. Dette er dog blot rygter og det er ikke første gang de rygter har været på banen. Det var de så sendt som sidste år, hvor man alligevel valgte at gå med de moderne McLaren farver, men hvem ved, måske er det i år at de orange farver kommer tilbage.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA godkender handel FIA udelukker ikke canopy »