Nico Rosberg bliver ambassadør

Nico Rosberg er som bekendt ikke længere Formel 1-kører for Mercedes, men nu er han så blevet ambassadør for tyskerne.

Nico Rosberg. . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/1 2017 klokken 18:01

I dag blev det som bekendt endelig offentliggjort, at Valtteri Bottas, skal afløse Nico Rosberg hos Mercedes. Det har ellers været et af de mest omtalte emner i godt og vel halvanden måned. Nu er den historie så lukket, så derfor skulle man tro, at Nico Rosberg kunne få noget fred, men det kan han ikke helt. Den forsvarende verdensmester er nemlig blevet ambassadør for Mercedes, hvilket betyder at han skal lave en masse arbejde for sølvpilene selvom han er stoppet.

Nico Rosberg.
Copyright Mercedes AMG


Nyheden om at Nico Rosberg skal være ambassadør for tyskerne kom ud i dag, men der er ikke rigtig meldt noget andet ud. Det giver dog god mening, at gøre tysk-finnen til ambassadør for det tyske bilfirma, fordi han har haft en lang og gloværdig karriere hos mærket. Nico Rosberg kom til Mercedes tilbage i 2010, hvilket vil sige at han var med til at bygge teamet op helt fra bunden. Derfor giver det god mening, at Mercedes gør ham til ambassadør.

Nico Rosberg.
Copyright Mercedes AMG


Det vides endnu ikke hvad Nico Rosberg skal lave nu da hans Formel 1-karriere er slut, men det er ikke utænkeligt, at han kommer til at kører en eller anden form for racerløb. Skulle man lege lidt med tanken om at han fortsætter sin racer-karriere og at det bliver en Mercedes, så kunne DTM være en mulighed, fordi flere kører har taget turen fra Formel 1 til DTM. Blandt disse kørere kan man nævne Jean Alesi, Mika Häkkinen, Ralf Schumacher og David Coulthard. En anden mulighed kunne også være noget GT3, hvor Mercedes også er blandt de stærke teams i mange af diverse GT3-serier.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Her kan I se den nye McLaren Bianchi får sin egen vej »