Newey roser Renault

De nye aero regler, der er en del af 2017 reglementet, betyder at det er lettere at få mere downforce, hvilket betyder at motoreffekten får større betydning. Men det burde Renault også leverer.

Adrian Newey og Christian Horner . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/1 2017 klokken 08:01

Med de nye regler for Formel 1 i 2017, er det blevet endnu vigtigere for holdene at have en stærk motor, men det bekymre ikke Adrian Newey, der igen står bag designet af Red Bulls Formel 1 racer.

”Med den mængde downforce og mekanisk grip, som Formel 1 racerne har i 2017, vil tolerancen mellem at have grip og ikke have, være rykket markant, hvorfor Power er vigtigere end tidligere”, kom det fra Red Bulls design guru.

”Det vi har set fra vores motorleverandør Renault, ser dog ganske lovende ud, så vi er absolut optimistiske på det område”, kom det yderligere fra Newey.

”Modsat det vi oplevede for to år siden, hvor det absolut ikke lykkedes Renault at hente mere ud af deres motor over vinteren, måske tværtimod, så ser det meget mere lovende ud nu, så vi ser frem til at komme ud og prøve den nye enhed”, sluttede Adrian Newey optimistisk.

Newey var ikke så dybt involveret i designet af sidste års Red Bull racer, da han ønskede at trappe ned, men med den nye design udfordringer der blev præsenteret forud for denne sæson, var Red Bull tideligt ude for at anmode Newey om at gå på fuld tid igen.

Newey kunne også godt se udfordringen, så han var let at motivere, hvilket lover godt for den nye Red Bull racer.

fgfg
Copyright Red Bull Media

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Liberty-aktionærer godkender køb FIA godkender handel »