Nasr håber fortsat på Sauber

Felipe Nasr har mistet sin sponsor, men han håber og tror fortsat på at få et sæde hos Sauber i den kommende sæson.

Felipe Nasr. . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/11 2016 klokken 22:11

I sidste weekend kom det frem, at Felipe Nasr ikke længere har den brasilianske bank Banco do Brasil, som sponsor. Banken har ellers støttet den 24-årige brasilianer siden han var helt ung, men i sidste uge trak de så deres sponsorat. Det betyder at Nasr ikke længere kan komme med det kapital han kunne tidligere, hvilket gør hans fremtid i Formel 1 meget usikker. Felipe Nasr har dog ikke opgivet håbet, fordi han tror fortsat på der kan findes en løsning og den løsning hedder Sauber.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


Den 24-årige brasilianer vil meget gerne blive hos det schweiziske team endnu en sæson, hvis det er muligt.

"Min sponsor situation hjælper mig ikke, men det er jo ikke noget jeg kan ændre på. Min prioritet er at blive her hos Sauber, hvis det er muligt, så det er det jeg arbejder på. Nu er sæsonen jo slut, så nu kan jeg ligge hele mit fokus i at finde et sæde til den kommende sæson. Talent vejer heldigvis højere end penge, så jeg arbejder som sagt på at finde en løsning," lyder det fra Felipe Nasr.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


Sauber har allerede offentliggjort, at de vil beholde Marcus Ericsson en sæson mere, hvilket vil være svenskerens tredje sæson i træk hos det schweiziske team. Det vil det også være for Nasr, hvis det lykkedes ham at få fat i det sidste sæde, men han er ikke den eneste som gerne vil have fat i det. Pascal Wehrlein og Esteban Gutierrez har også været nævnt og de har henholdsvis Mercedes og Ferrari til at betale noget af gildet, så det kunne sagtens være en mulighed. Det er Felipe Nasr også godt klar også, så han udelukker heller ikke en fremtid hos Manor Racing, hvis Sauber ikke vil have ham.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny dato til Baku Ny smørelse til Red Bull »