Miami Formel 1 løbet i fare

Mens meget tyder på, at København er ved at blive klar til at afholde en Formel 1 Grand Prix i 2020, er der meget der tyder på, at Miami ikke bliver klar til deres løb i 2019. De har ikke skrevet under på kontrakten i tide.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2018 klokken 08:07

Miami Grand Prix havde en deadline den 1. juli, for at underskrive kontrakten med FOM for afvikling af et løb, på en bybane i Miami.

Bybaner, er noget af det de nye ejere fra Liberty Media, gerne vil have flere af, da det giver langt mere til publikum, der deltager. Hvis der så samtidig er plads til at overhale og køre rigtig race, er der en stor sikkerhed for succes.

Visedirektør for Miamis kommunikationsafdeling, Stephanie Severino, udtaler: ”Som det er nu, er der ikke en underskrevet kontrakt.”

Angiveligt er det bekymringer om retssager mod arrangørerne, der har fået dem til at tænke sig om en ekstra gang. Noget de måtte være bevidst om, inden de ansøgte i første omgang.

For nogle år siden, var New York angiveligt klar til at afvikle et gadeløb, men også her blev det ikke til noget, i sidste øjeblik.
Med den måde, som det amerikanske retssystem er bygget op på, er der ikke de store chancer for, at vi vil komme til at se en bybane derovre.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes skifter ud i toppen Hülkenberg mest bekymret over HAAS »