Mercedes vil have Verstappen

Red Bull vismand Helmut Marko har sagt, at Mercedes´ Toto Wolff gentagne gange over de sidste par måneder har ringet til Max Verstappen for at overtale ham til at komme til Mercedes.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 9/4 2019 klokken 11:04

Verstappen har kontrakt med Red Bull til og med 2020 sæsonen. ”Toto Wolff ringer til både Max og hans far Jos gentagne gange, og det har han gjort over de sidste par måneder,” siger Helmut Marko til Auto Bild.

Det siges at Max Verstappen har en ”præstations” klausul i hans kontrakt der gør ham i stand til at forlade Red Bull hvis ikke de kan levere en bil der har mesterskabspotentiale. Marko tror dog ikke på at Verstappen vil forlade teamet før tid. ”Jeg tager det ret afslappet, vi mener vi har den rette bil til Max, og han føler sig godt tilpas hos os.”

Jos Verstappen, far til Max Verstappen har været ude og dementere. ”Det er noget vås, Toto har ikke ringet til Max, jeg tror ikke engang han har hans nr. Jeg taler med Toto en gang imellem, hvilket er naturligt. Max er meget tilfreds med Red Bull og samarbejdet med Honda, så han skal ingen steder.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault tager det roligt Prost: Mindre teknologi og mere menneskelighed i F »