Mercedes: Nye opgraderinger klar til Østrig

Selvom Covid-19 har betydet, at Mercedes ikke har kunnet arbejde optimalt på deres bil, har det ikke resulteret i, at opgraderingerne har stået stille.

Mercedes testdag 2 . Copyright Mercedes

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 19/6 2020 klokken 22:06

Nu er alle ti hold tilbage på arbejde efter, at de første otte løb er blevet bekræftet. Til trods for, at Mercedes først måtte åbne op for deres fabrikker for nogle uger siden, har Mercedes alligevel en klar ide om, hvor de skal forbedre deres bil, da de har en masse data fra både før og efter vintertesten, lyder det fra den tekniske direktør, James Allison.

“Der var hele januar, hele februar, marts, hvor bilen blev hurtigere i vindtunnelen og også i designafdelingerne,” udtalte han i en video på Mercedes’ YouTube-kanal.

”Vi har en masse ideer om, hvordan vi gør bilen hurtigere, og en hel del af disse ideer var allerede i gang med hjælp fra vores designere, før vi var tvunget til at lukke ned for ni uger siden.”

"Vi håber, at have nogle opgraderinger klar til det første løb i Østrig, og de opgraderinger kan vi også bruge til 2021-sæsonen”, lød det fra Mercedes-direktøren.

Første gang Mercedes har mulighed for at se om opgraderingerne virker, er til det Østrigske Grand Prix, den 3. Juli, hvor den første frie træning begynder.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rekord mange seere til Formel 1's virtuelle grandp Alex Zanardi i alvorlig ulykke »